Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Llafranc comença la Festa Major 2023

Escrit per el 25 d'Agost de 2023

  • Com a novetat, faran una cercavila amb disfresses amb els Dracs de la Bisbal.

Llafranc comença la Festa Major 2023 aquest divendres. Com a novetat, faran una cercavila amb disfresses amb els Dracs de la Bisbal. Han preparat una programació per a tots els públics amb un concurs de dibuix, una xocolatada, concerts i sardanes.

Donen el tret de sortida a la festa de Santa Rosa amb un concurs de dibuix per als infants fins als 15 anys. Serà al pont de la riera de Llafranc aquest divendres, 25 d’agost a set de la tarda. Faran l’entrega dels premis a partir de les nou del vespre.

Els infants podran dibuixar el que vulguin i els distribuiran en tres categories diferents. Ho explica Maria Pascua, presidenta de l’Associació Cypsele de Veïns de Llafranc.

Com a novetat aquest any, el dissabte, 26 d’agost a les sis de la tarda han organitzat una cercavila amb els Dracs de la Bisbal, una batucada i disfresses. El punt de trobada i arribada serà el pont de la riera de Llafranc.

Un cop acabada la cercavila, han preparat el trencament de tres olles de ceràmica.

Després, hi haurà el concert amb el Trio Tico a partir de les deu de la nit. Pascua explica que no hi haurà servei de barra per evitar incidents amb envasos de begudes trencats a Llafranc. Per aquest motiu, cadascú ha de portar la seva cadira i pot anar a buscar les consumicions als establiments.

El dimarts, 29 d’agost a dos quarts de deu de la nit la Coral Nit de Juny organitza el concert de Santa Rosa a l’església.

Per acabar, el dimecres, 30 d’agost a les sis de la tarda faran una xocolatada popular al pont de la riera. I, una hora més tard, tancaran la Festa Major amb les sardanes de la Cobla La Principal de Banyoles.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint