Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’IPEP reforça el seu suport a Oohx!gen

Escrit per el 4 de Maig de 2022

  • L’Agrupació de comerciants rebrà de l’IPEP 17.000 euros destinats a desenvolupar el seu pla d’actuacions 2022.

L’Ajuntament de Palafrugell, a través de l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP), reforça el seu suport a Oohx!gen Palafrugell, Comerç i Negoci. Ambdues institucions han signat un conveni que contribuirà a desenvolupar el pla d’actuacions de l’entitat previst pel 2022. A més amés, l’Agrupació de Comerciants es compromet a treballar per a la dinamització del teixit comercial i empresarial de Palafrugell, en coordinació amb l’IPEP.

Així ens ho explicava Sílvia Beleña, gerent de l’IPEP.

Amb aquest acord, l’IPEP pretén afavorir les activitats i les accions destinades a fomentar la promoció i la dinamització comercial. Així doncs, l’associació de comerciats rebrà 17.000 euros destinats a desenvolupar el seu pla d’actuacions 2022 i a consolidar-se com l’entitat de referència del sector comercial i empresarial al municipi.

Susanna Casademont, presidenta d’ Oohx!gen, també ho comentava als nostres micròfons.

Aquest acord forma part del Pla d’Acció Comercial de l’IPEP, que inclou també accions per fomentar la col·laboració publico-privada i l’emprenedoria, modernitzar i professionalitzar el comerç i millorar els serveis i l’accés a l’espai comercial urbà, entre d’altres.

Susanna Casademont, presidenta d’Oohx!gen; Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell; i Verònica Serralvo, gerent d’Oohx!gen.

Premsa Aj. Palafrugell/Rafel Corbí


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).