Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’IPEP posa en marxa un Pla de dinamització de la zona industrial

Escrit per el 25 de Febrer de 2022

  • El projecte ja s’ha presentat a les empreses dels polígons de Palafrugell i la Riera d’Esclanyà de Begur.

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) ha engegat un Pla d’Acció per la captació i la dinamització econòmica dels polígons d’activitat econòmica (PAE). El seu objectiu és posicionar la zona com a destí receptor d’inversió d’activitat econòmica, tot enfortint el territori i assolint nivells de competitivitat que permetin la retenció de talent i la generació de projectes empresarials innovadors i sostenibles.

Per aquest projecte, l’Ajuntament de Palafrugell ha realitzat la contractació d’una persona amb dedicació exclusiva, sota la figura d’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL). Aquesta persona serà la responsable del projecte i del desenvolupament de les diferents línies d’actuació, conjuntament amb tots els agents implicats.

Els PAE de Palafrugell tenen com a llindar els polígons de la Riera d’Esclanyà de Begur, motiu pel qual l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell va considerar que seria més eficient realitzar una actuació conjunta. En aquest sentit, l’Ajuntament de Begur ha signat un conveni de col·laboració amb l’IPEP, per sumar-se a la iniciativa.

El passat dimecres a la tarda es va fer la presentació a les empreses dels polígons de Palafrugell i la Riera d’Esclanyà de Begur on hi van assistir una vintena d’empreses.

A partir d’ara, conjuntament amb l’Associació d’empreses de Palafrugell i la Riera d’Esclanyà de Begur, es començaran a definir les principals línies d’actuació amb les que s’ha de començar a treballar.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).