Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’institut de Promoció Econòmica de Palafrugell obre una línia de subvencions per a activitats econòmiques locals

Escrit per el 29 d'Agost de 2019

L’objectiu és incentivar la millora i la inversió de les activitats econòmiques

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell a principis d’any i  per tretzè  any consecutiu, va aprovar una nova convocatòria de subvencions amb l’objectiu d’incentivar la millora i la inversió de les activitats econòmiques així com del foment de l’emprenedoria al municipi.

Els titulars de l’activitat econòmica han de tenir la seu social i/o l’establiment sobre el que recauen les accions a Palafrugell. Aquest tipus d’accions van destinades a les persones emprenedores o si alguna activitat econòmica ha fet una reforma o inversió important en el seu negoci.

Les subvencions s’atorguen en règim de concurrència no competitiva i l’import de la subvenció serà d’un màxim de 2.000 euros per sol·licitant que compleixi els requisits d’admissió.  La data límit per a la sol·licitud és el 30 de setembre de 2019.

Joan Vigas, regidor de l’IPEP, ens parla d’aquestes subvencions

Les bases i els formularis necessaris per tramitar la sol·licitud de subvencions es troben al web de l’IPEP  www.ipep.cat i al de l’Ajuntament de Palafrugell www.palafrugell.cat. Paral·lelament, per estar informats de totes les novetats també es poden seguir les xarxes socials de l’Espai Empresa i Emprenedoria de l’IPEP:  Facebook: ipepempresa  Twitter: @ipepempresa  i també hi ha el servei gratuït per preparar la tramitació demanant dia i hora de visita al 972 611 820 o bé a través del correu electrònic ipep@palafrugell.cat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).