Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Hotel Llevant de Llafranc seu de la Sala de Lectura Tom Sharpe

Escrit per a 18 de Febrer de 2021

  • Conversem amb Carme Fenoll, bibliotecària i membre del Patronat de la Fundació Tom Sharpe.
  • Coneixem la propera obertura d’una Sala de Lectura Tom Sharpe a l’Hotel Llevant de Llafranc i un Espai Tom Sharpe també a Llafranc.

El passat novembre, els nostres estudis van rebre la visita de la Dra. Montserrat Verdaguer, presidenta de la Fundació Tom Sharpe, qui ens va parlar sobre la renovació del conveni de la Fundació amb l’Ajuntament de Palafrugell. En aquesta ocasió, de la mà de Carme Fenoll, coneixem els detalls del nou acord amb l’Hotel Llevant de Llafranc que serà la seu de la Sala de Lectura Tom Sharpe.

En primer lloc, la Carme explica com va arribar a formar part del Patronat de la Fundació. A més de destacar totes les persones i entitats que fan possible la divulgació de la causa de la Fundació Tom Sharpe.

D’altra banda, “com a bibliotecària i persona apassionada i arrelada a les nostres terres”, la Carme se sent altament agraïda de poder treballar per la conservació i divulgació del llegat de Tom Sharpe.

Seguidament, preguntem a la Carme sobre la firma del conveni celebrada el darrer 13 de febrer a la llibreria Vitel·la de Palafrugell. Un conveni en el qual s’especifica que l’Hotel Llevant de Llafranc serà la seu de la propera Sala de Lectura Tom Sharpe.

A més, durant la firma del conveni, l’alcalde de Palafrugell Josep Piferrer, va anunciar el previst Espai Tom Sharpe a Llafranc. Així ens explica on se situarà l’homenatge a l’escriptor, la Carme Fenoll.

Ambdós esdeveniments, suposen dues fites importants dels darrers temps per al Patronat de la Fundació Tom Sharpe.

Sala de Lectura Tom Sharpe a l’Hotel Llevant

La propera Sala de Lectura Tom Sharpe a l’Hotel Llevant, a més de disposar de les obres de l’autor per a la seva lectura, també es podran adquirir gràcies a l’aliança entre la llibreria Vitel·la i la Fundació. En la sala també hi haurà utensilis personals de l’escriptor per a la seva exposició.

D’altra banda, la Carme ens avança informació sobre la biografia de Tom Sharpe que està escrivint en Miquel Martín.

A continuació, adjuntem els enllaços directes a les plataformes digitals oficials de la Fundació Tom Sharpe. Així com el podcast amb l’entrevista completa amb la Carme Fenoll.

TWITTER: @TomRidleySharpe
WEB: www.fundaciotomsharpe.org
INSTAGRAM:
@fundaciotomsharpe
FACEBOOK: www.facebook.com/TomRidleySharpe


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *