Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Espai Ter inicia el 2022 amb els concerts tradicionals

Escrit per el 4 de Gener de 2022

  • Les orquestres Terres de Marca i Orthemis ofereixen les clàssiques actuacions de l’equipament de Torroella de Montgrí  
  • El concert del dia 1 de gener va ser retransmès per la Xarxa de Televisions Locals gràcies a la col·laboració de TV Costa Brava.

L’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, ha iniciat l’any 2022 amb els concerts d’Any Nou i de Reis, que ja són tota una tradició en aquestes dates.

L’Orquestra Terres de Marca va ser, com cada any, l’encarregada del concert vienès del dia 1 de gener. Enguany, el concert va retornar al repertori de valsos, polques, masurques i danses més originals i conegudes de la noble i elegant tradició vienesa i va tancar amb peces més properes a la nostra geografia. Aquesta actuació fou retransmesa en directe per la Xarxa de Televisions Locals gràcies a la col·laboració de TV Costa Brava. Així ens ho comentava Antoni Roviras, director de l’Espai Ter al nostre matinal.

El dia 8 de gener, l’Orquestra Orthemis, la Nova Orquestra de la Cambra de l’Empordà (NOCE), ofereix el concert de Reis amb l’espectacle Desconcerto, una experiència de teatre gestual i música amb peces de VivaldiMozart, Beethoven o Michael Jackson, entre altres. Després de l’èxit internacional de Concerto a Tempo d’Umore, que va passar per Mèxic, la Xina i mitja Europa, Jordi Purtí i la NOCE tornen amb aquesta nova proposta plena d’humor i molt desconcertant.

Els concerts obren la nova temporada amb una trentena d’espectacles. Els dos concerts obren la nova temporada de l’Espai Ter que s’allargarà fins el proper mes de juliol amb prop d’una trentena d’espectacles de teatre, música, dansa, òpera, màgia i propostes familiars. Les entrades ja estan a la venda al web de l’equipament: www.espaiter.cat

Imatge de l’espectacle Desconcerto, de l’Orquestra Orthemis

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).