Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les zones verdes a punt pel desconfinament

Escrit per el 6 de Maig de 2020

  • L’entrada de la Fase 0 i la progressiva desescalada que s’espera en les properes setmanes ha provocat que s’estiguin posant a punt tots els espais comuns del municipi.

L’Ajuntament de Palafrugell ha intensificat les tasques de desbrossament i neteja dels espais públics, així com de les zones verdes de tot el municipi. Això també inclou els nuclis de Calella de Palafrugell, Llafranc, Tamariu i Llofriu. L’objectiu és tenir les zones verdes a punt pel desconfinament.

Coincidint amb la desescalada del confinament provocat per la COVID-19 s’estan condicionant tots els espais comuns de la via pública. Segons ha comentat el regidor de Serveis Municipals i Brigada, Pau Lladó, “aquestes actuacions s’estan accelerant amb l’objectiu de tenir els espais públics en les millors condicions un cop hem entrat a la Fase 0 del desconfinament”. Així mateix ha expressat, que “quan la gent pugui començar a utilitzar els espais comuns i públics com els parcs i zones verdes, aquestes es trobaran en perfectes condicions. No només de neteja sinó també de seguretat per a les persones”. A més, també destaca que “realitzarem aquestes feines mantenint la seguretat de tots els treballadors de la brigada”.

D’altra banda, l’Ajuntament de Palafrugell també ha treballat per reorganitzar el servei de neteja de la via pública per atendre les prioritats de desinfecció d’aquells espais de la via pública que són més sensibles a possibles contagis. L’objectiu és clar: combatre la transmissió del coronavirus. Totes aquestes accions ja fa setmanes que s’estan realitzant. Així, s’han centrat en les zones properes als centres hospitalaris, així com en els carrers de més pas de vianants.

Així doncs, es continua treballant per tenir totes les zones verdes i espais comuns a punt pel desconfinament.

Avinguda del Mar (autovia entre Palafrugell i Calella de Palafrugell)

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint