Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les persones que pateixen un dol poden trobar-se al Cercle de dol a Can Genís

Escrit per el 9 de Gener de 2024

  • Les organitza l’Associació Dol Baix Empordà cada mes a Can Genís.

Les persones que pateixen un dol poden anar a les trobades del Cercle de dol a Palafrugell. L’Associació Dol Baix Empordà ha començat una nova temporada de sessions a Can Genís. La primera de l’any va ser el 8 de gener i ho repetiran mensualment. Hi pot assistir qualsevol persona que visqui un procés de dol, no només per la mort d’un ésser estimat.

Pilar Costa, de l’entitat, explica que el dol pot aparèixer en qualsevol procés de pèrdua sigui d’una persona estimada, salut, feina o una mascota.

Els assistents solen anar-hi més d’una sessió, segons les seves necessitats. Pot ser que hi vagin derivats d’altres especialistes que els ho recomanen o perquè ho hagin decidit per si mateixos. També, les membres de l’entitat poden assessorar la visita amb un expert per fer l’acompanyament.

Les trobades permeten obrir-se i parlar dels sentiments.

Magda Fernández destaca la importància d’acompanyar les persones que passen per aquesta situació.

Dates del Cercle de Dol a Palafrugell l’any 2024

Les pròximes dates seran el 5 de febrer, 4 de març i 8 d’abril de 18 a 20 hores a Can Genís, al carrer del Progrés, 15. Les trobades són gratuïtes i no cal inscriure’s.

També, n’organitzen a Palamós, Santa Cristina d’Aro i enguany han començat a Sant Feliu de Guíxols. Per a més informació, es pot trucar als telèfons 639 88 38 03 o al 696 30 78 77, enviar un correu electrònic a dolbaixemporda@gmail.com o a través del compte d’Instagram @dolbaixemporda.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).