Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les modificacions de mobilitat del Carrer Ample i del Carrer Daró amb Pau Lladó

Escrit per el 27 de Gener de 2021

  • S’han realitzat modificacions al pàrquing del supermercat Esclat “petit o de l’estadi”.
  • D’entre elles, s’ha pintat l’aparcament en blanc i creat nous pàrquings per a motocicletes.
  • Altrament, també s’han eliminat altres pàrquings de motocicletes que estaven sobredimensionats.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell

Al llarg dels primers dies de l’any, ja s’han començat alguns dels projectes pendents de l’Àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell. A continuació, coneixem les diferents modificacions de la mà de Pau Lladó, Regidor delegat de Serveis Municipals i Brigada, i regidor d’Interior i Mobilitat.

Des de l’Àrea de Mobilitat, l’aparcament de l’Esclat de l’Estadi (“L’Esclat petit” per la ciutadania), s’ha pintat l’aparcament en blanc. Anteriorment, era pintat en blau i confonia a la ciutadania, que podia pensar que era zona blava de pagament.

Pel que fa a les motocicletes, també s’han instaurat algunes places disponibles. I a més, s’han arreglat les 4 places més properes a la porta del supermercat, les quals tenien un ús “confús”.

Una altra de les modificacions, demanda de l’Associació dels Veïns del Carrer Ample, ha estat l’eliminació d’uns pàrquings de motocicletes sobredimensionats i que s’han convertit en places d’aparcament per automòbils.

Finalment, en Pau Lladó destaca la col·laboració i ajuda de l’Associació de Veïns del Carrer Ample que, conjuntament en coordinació amb la Tècnica de Relacions Ciutadanes i l’Àrea de Mobilitat, han aconseguit arreglar alteracions en la mobilitat de la zona.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).