Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“Les Jornades d’oportunitats laborals són una oportunitat única per empreses i treballadors”

Escrit per el 9 de Febrer de 2023

Aquest diumenge s’acaba el termini perquè les empreses inscriguin ofertes de feina a les Jornades d’Oportunitats Laborals de Palafrugell, que es faran el 16 i el 17 de març. De moment, s’hi han apuntat 31 empreses, que ofereixen 160 vacants de lloc de treball. La cap de l’IPEP, Sílvia Beleña, considera que aquest esdeveniment és una “oportunitat única per a empreses i treballadors”.

En declaracions a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell, Beleña assegura que hi ha poques ocasions en què les companyies puguin entrevistar tants candidats a la vegada.

Les persones que es vulguin inscriure a aquestes ofertes de feina ho podran fer del 15 de febrer a l’1 de març. Aquest any els candidats jo no tindran cap límit en el número de vacants a les quals poden optar. Fins ara, hi havia un límit de cinc. De moment, a tres dies per tancar el termini, ja hi ha 74 ofertes de feina amb 160 vacants de 31 empreses. Beleña explica que la majoria d’ofertes són a l’hosteleria, habitualment.

Una altra de les novetats és el canvi d’ubicació de la jornada d’entrevistes ràpides, que seran a la nova seu de l’IPEP, al carrer Tarongeta.

Beleña explica que també estan treballant en la jornada de xerrades del 16 de març, a l’auditori del Museu del Suro.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).