Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les entitats esportives s’afegeixen al debat electoral a Palafrugell

Escrit per el 24 de Maig de 2023

Clubs esportius de Palafrugell han entrat, a través del programa PalaSport, en la campanya electoral del nostre municipi. Dies després del debat electoral d’esports que vam oferir a Ràdio Palafrugell, ha estat el torn de fer arribar les peticions i queixes de les entitats als candidats i candidates que volen ocupar l’alcaldia de Palafrugell.

Les instal·lacions esportives municipals i el seu estat han centrat moltes de les queixes dels usuaris

Josep Massa, Club Atlètic Palafrugell. Les seves peticions es basen en l’interès general que ha de despertar l’esport, i fer una auditoria de les instalacions municipals. Invertir en la formació és bàsic pel Club Atlètic.

Juanito Castillejo, president de l’AD Sauleda, creu que s’ha d’apostar de manera clara per reformar el camp del Gregal, amb queixes evidents cap a l’estat de la gespa, vestidors i la il·luminació, entre altres coses. També parla del pavelló d’hoquei.

Marta Perpinyà, presidenta del Club Patinatge Artístic Palafrugell, demana que s’atenguin les necessitats de tots els esports de Palafrugell, amb la renovació de les instal·lacions i sol·lució de la falta d’horaris d’entrenament.

Majid Tahli, entrenador de La Punxa CF, demana un canvi urgent del camp del Gregal, pel seu equip i també pel futbol base de Palafrugell.

Francesc Borrell, president del Club Hoquei Palafrugell, demana una segona pista d’entrenament per cobrir totes les necessitats de l’entitat, que tindrà 21 equips la propera temporada. També creu que s’ha de fer una reforma integral del pavelló de patinatge, en comptes de reformes constants. Creu també que el recolzament econòmic hauria d’augmentar.

Enric Deulofeu, Club d’Escacs Palafrugell. Demana un recolzament per l’adaptació i reforma del local de l’entitat.

Miquel Àlvarez, president del Club Tennis Taula Palafrugell, sol·licita un local on el seu club pugui desenvolupar les seves activitats, ja que el 30 de juny han de deixar les actuals a l’escola on han tingut la seva seu.

Narcís Madí, president del Club Handbol Garbí, recorda que ja fa molts anys que es demana la instal·lació d’un terra sintètic adient al seu esport al terra de la pista annexa, i que no s’està complint la promesa rebuda.

Esther Agustí i Nick Bedson, del Club Bàsquet Palafrugell, també coincideixen en l’arrenjament d’aquesta pista exterior, que consideren impracticable hores d’ara.

Gràcies per haver participat en aquest “qüestionari” i esperem la resposta dels “qüestionats” sobre les reclamacions d’aquestes entitats esportives. Salut a tothom!


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).