Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les dones i els dies de Gabriel Ferrater, avui a la Biblioteca

Escrit per el 12 de Maig de 2022

  • Una activitat del Club de Lectura Imprescindibles amb l’Anna Perera

El Club de Lectura de la Biblioteca de Palafrugell ens porta aquest dijous, a les 6 de la tarda, una xerrada sobre un llibre importantíssim i imprescindible de la literatura catalana. Un llibre on Gabriel Ferrater hi aplega la seva poesia apareguda a Da nuces pueris (1960), Menja’t una cama (1962) i Teoria dels cossos (1966).

A la biblioteca hi trobareu diversos exemplars de l’edició a cura de Jordi Cornuella, on inclou, a més, tota la seva poesia apareguda a revistes i aquella que es va quedar fora dels llibres anteriors. També inclou un estudi, que ajuda a entendre la totalitat de l’obra de l’autor nascut a Reus el 1922 i del que enguany celebrem el centenari del seu naixement.  

Comentarà l’obra Anna Perera, tècnica de la Universitat de Girona i membre de la Càtedra Joan Vinyoli. Així ho ha fet al matinal de Ràdio Palafrugell.

Activitat gratuïta d’una hora de durada coordinada per la Fundació Josep Pla i Biblioteca de Palafrugell, avui dijous 12 de maig a les 6 de la tarda, a la sala polivalent.

Places limitades. Inscripcions a la biblioteca: 972 304 809 biblioteca@palafrugell.cat


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).