Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les beques menjador arriben a les famílies de Palafrugell

Escrit per el 27 de Març de 2020

  • Són un total de 359 targetes moneder per a 246 famílies amb infants amb beca menjador. Substitueixen l’import dels ajuts mentre les escoles estiguin tancades.

La cap d’àrea d’Educació de Palafrugell, Núria Aupí ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per valorar diversos aspectes relacionats amb l’àmbit educatiu. D’altra banda, també expliquem que les beques menjador arriben a les famílies de Palafrugell.

El departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha fet arribar 359 targetes moneder. Aquestes substitueixen l’import dels ajuts mentre els centres educatius estiguin tancats. A Palafrugell, un total de 246 famílies amb infants amb beca menjador se’n veuran beneficiades.

Núria Aupí, avançava que aquestes targetes serien repartides entre els agents cívics del municipi i també els conserges dels centres.

D’altra banda, des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell també segueixen molt pendents de les decisions del departament d’Educació. Així, continuen a l’espera de saber què es decideix respecte a les avaluacions i la continuació del curs 2019-2020.

En tot cas, en tant punt hi hagi noves informacions les traslladaran a través de les xarxes socials i els canals de comunicació de l’Ajuntament. Avui, de moment, hem conegut que les beques menjador comencen arribar a les famílies de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).