Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les àrees administratives de Palafrugell es troben saturades segons informació del PSC

Escrit per el 26 d'Octubre de 2020

  • Les àrees administratives de Palafrugell es troben saturades, amb un cúmul de sol·licituds i un marge de resposta ampli.
  • Des de fa dos mesos, la vacant de cap jurídic de l’Ajuntament no es troba coberta.

Des de la nostra sintonia hem conversat amb Juli Fernández, portaveu del Partit Socialista de Catalunya a Palafrugell. Fernández ens ha presentat la seva denuncia davant la situació de col·lapse a les respostes administratives dels ciutadans i entitats professionals de Palafrugell.

El Partit Socialista de Catalunya comparteix que en l’àmbit professional i particular es pateix un retard quant a resposta a les sol·licituds administratives de diferents tipus. “Jo suposo que aquesta saturació és producte òbviament també de la COVID-19, pel que fa al nombre de peticions, però també influeix que la cap del servei jurídic no hi és”. 

Primerament, des del PSC fan una crida a què el govern respongui a les peticions que fa la ciutadania. Segons Juli Fernández, la solució per arribar a l’agilitat administrativa és important per generar seguretat als ciutadans i ciutadanes de Palafrugell.

Per altra banda, Juli Fernández ens fa saber que la informació anterior ha estat constatada. Diferents ciutadans i professionals, han fet arribar la informació d’aquests endarreriments administratius al PSC.

En segon lloc, Fernández ens recorda el pla específic d’atenció administrativa a la ciutadania aprovat al passat maig. El portaveu del PSC comparteix amb nosaltres que no tenen constància de la seva aplicació. Durant el proper ple de l’Ajuntament del dimarts 27 d’octubre, també es demanarà si s’està aplicant o no la mesura aprovada fa 5 mesos.

“Ja fa dos messos que no hi ha cap jurídic a l’Ajuntament”.

Finalment, Juli Fernández ressalta la necessitat de gestionar la cobertura de la vacant administrativa de cap jurídic. La seva cobertura, suposaria un avanç d’aquest endarreriment dins l’àrea jurídica i comportaria a reduir la saturació administrativa. 

A continuació, adjuntem l’entrevista sencera amb Juli Fernández del PSC.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).