Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’equip de govern visitarà un barri cada mes i farà reunions periòdiques

Escrit per el 8 d'Agost de 2023

  • L’objectiu del govern és intensificar les relacions dels barris per evitar la fragmentació del municipi i reforçar la cohesió i el sentiment de poble.

L’equip de govern de Palafrugell visitarà un barri cada mes i farà reunions periòdiques per conèixer les seves necessitats. L’objectiu del govern és intensificar les relacions dels barris per evitar la fragmentació del municipi i reforçar la cohesió i el sentiment de poble.

Una de les principals novetats és “L’Alcaldia als barris” que consistirà en una visita a un barri cada primer dimarts de mes. L’alcalde i altres membres de l’equip visitaran els barris per conèixer quines són les principals inquietuds del veïnat.

També, faran reunions periòdiques cada quatre mesos i dues assemblees l’any amb les associacions de barris i els consells de nuclis.

A més, l’Ajuntament inclourà un pla de millora dels barris i nuclis en el capítol d’inversions. La voluntat és millorar els serveis. També, crearà un pla d’usos dels locals socials per incrementar la seva activitat i que esdevinguin elements de dinamització.

Entre altres mesures, l’equip de govern vol augmentar els efectius dels agents cívics i la policia comunitària. L’objectiu és disposar d’un agent cívic a cada barri al final del mandat. També, s’ha compromès a estudiar la creació d’un transport públic urbà estable per unir els barris i els nuclis, així com habilitar un bus llançadora amb les platges a l’estiu.

L’equip de govern s’ha reunit amb les Associacions de veïns de barris i els Consells de Gestió i Participació dels nuclis per explicar-los les mesures. L’alcalde, Juli Fernández, ha assegurat que “el treball amb els barris és un punt clau del mandat” i que “Palafrugell està compost per barris i nuclis amb característiques molt diferents”. Per aquest motiu, es comprometen a la “comunicació contínua, sense oblidar les inversions, per tal de cohesionar el municipi i evitar un trencament social”.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).