Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’equip de govern manifesta al ple el seu suport a la regidora de Joventut

Escrit per el 1 de Setembre de 2021

  • Mònica Tauste, regidora d’Infància i Joventut i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Palafrugell va posar el seu càrrec a disposició de l’alcalde.
  • La regidora va ser enxampada saltant-se el confinament nocturn el passat dissabte 24 de juliol.

La regidora palafrugellenca va disculpar-se en una carta el divendres següent, dia 30 de juliol. D’altra banda, més enllà de posar en mans de l’alcalde la decisió de la seva continuïtat, en aquesta carta també va admetre el seu error. Així, Tauste assenyalava que “sempre he tingut present que com a càrrec públic he de donar exemple dels meus actes, i així ho he fet en tot moment i sobretot al llarg d’aquesta pandèmia. És de ser una persona honesta el fet de reconèixer aquest error i demanar disculpes a la ciutadania i als meus companys i companyes de l’equip de govern”.

Al mateix temps, la regidora expressava “el meu compromís inalienable ha estat sempre i en tot moment servir al jovent de Palafrugell, estant al seu costat, amatent als seus precs i necessitats. Així ho he fet des del primer dia”.

Ahir dimarts, en la sessió plenària ordinària del mes d’agost, l’alcalde Josep Piferrer llegia un informe personal en el qual exposava la crítica de l’equip de govern a l’actitut de la regidora. Malgrat això, expresava el seu suport per la “lloable actitut de la regidora al reconèixer els fets, al demanar disculpes públiques i posar el seu càrrec a disposició de l’alcalde”. Així mateix, indicava que les principals entitats juvenils li han donat suport.

Crítiques dels partits a l’oposició

Pel que fa a l’oposició, el portaveu de Ciudadanos, Joan Farré, indicava que si hagués estat ell el protagonista, hagués dimitit. O si no, el seu partit l’hagués obligat a fer-ho, per la coherència i exempleritat que es demana

Alfons Rius, en nom de Palafrugell en Comú Podem, es mostrava preocupat per l’actitut de diversos dels regidors de ERC a l’ajuntament de Palafrugell

Juli Fernàndez, del PSC, va criticar l’actitut del govern i de la regidora Mònica Tauste, i ho va fer sobretot amb la cronologia dels fets. El PSC va ser el partit que va preguntar a l’equip de govern en l’anterior ple sobre aquest afer.

La regidora Mònica Tauste en una imatge d’arxiu de RP

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).