Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Lectura continuada de l’obra de Josep Pla via xarxes socials

Escrit per a 17 d'abril de 2020

  • Entre els dies 20 i 23 d’abril es fa una crida perquè la ciutadania publiqui un vídeo d’un minut llegint algun fragment de l’obre de l’escriptor palafrugellenc.

L’Ajuntament de Palafrugell seguirà amb la tradició de realitzar una lectura de l’obra de Josep Pla per Sant Jordi. Així, no es trencarà amb una tradició que s’ha celebrat en els darrers 15 anys de forma ininterrompuda. No obstant això, la pandèmia del coronavirus farà que aquesta activitat s’hagi de fer a través de les xarxes socials.

Des del consistori s’anima que entre el dilluns dia 20 i fins el dia 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, tothom que ho vulgui comparteixi un vídeo d’un minut de durada llegint un fragment del llibre que desitgi de l’obra de Josep Pla.

Per unificar el format de tots els vídeos, aquests s’han de gravar en horitzontal. Per participar de la lectura cal utilitzar el hashtag #lecturapla2020, així com esmentar les xarxes @ajpalafrugell i l’àrea de Cultura de Palafrugell.

D’altra banda, a nivell institucional, el mateix dia 23 d’abril es publicaran vídeos de diferents personalitats del món de la cultura i la política catalana. Així, les primeres publicacions es faran a les 10 del matí amb una obertura i fent un tancament amb una publicació a les 8 del vespre.

Paral·lelament, s’aprofitarà per escollir els millors vídeos que hagi publicat la gent des dels seus perfils de xarxes socials. Els escollits es publicaran a les xarxes municipals. A més, tindran un obsequi que podran recollir a les instal·lacions del Teatre Municipal un cop s’aixequi el confinament.   

Aquesta és una iniciativa que ha sorgit de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell amb la col·laboració de la Fundació Josep Pla.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *