Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’AVAC convoca el 7è Premi conte curt Es Còdol

Escrit per el 15 de Febrer de 2022

  • Fins el 30 de juny es poden presentar els exemplars. El guanyador del premi s’emportarà 400 euros.

L’AVAC, l’Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell, convoca el 7è Premi de conte curt Es Còdol. Com ha estat habitual, entre els requisits per participar-hi hi ha que les obres presentades hauran de ser inèdites, en català, i no podran haver estat premiades en altres concursos ni trobar-se pendents de resolució en altres certamens.

El termini per presentar-se al premi ja s’ha obert i hi ha temps fins el dia 30 de juny de 2022. Hi haurà un primer premi de 400 euros i, si el jurat ho considera adient, s’atorgarà un premi de 150 euros per al finalista. A més, un any més, les obres premiades seran publicades a la revista Es Còdol.

La temàtica pot ser lliure i l’extensió d’un mínim de 2 pàgines i un màxim de 4. Cada autor hi podrà participar amb una única obra. Els autors premiats en edicions anteriors, no es poden tornar a presentar.

El premi serà adjudicat durant el mes d’agost de 2022, en un acte que se celebrarà a Calella de Palafrugell, al local de l’associació organitzadora (AVAC).

L’edició del 2021 es va veure afectada per la pandèmia, ja que hi va haver un important davallada de textos presentats. En aquest sentit, es va passar dels 124 exemplars del 2019 als 22 de l’any passat.

En la última edició, l’any 2021, la guanyadora va ser Mariona Castells, amb l’obra Estiuar; mentre el finalista va ser Adrià Aguacil amb Fenòmens meteorològics. Trobareu totes les bases del 7è Premi conte curt Es Còdol a l’enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).