L’atleta Ferran Pau Fanés guanya la medalla de bronze en llançament de disc al campionat de Catalunya

Escrit per el 12 de Juny de 2023

• És el primer any de l’atleta del Club Atlètic Palafrugell a la categoria.

L’atleta Ferran Pau Fanés Gil del Club Atlètic Palafrugell guanya la medalla de bronze a la prova de llançament de disc al campionat de Catalunya Sub16 d’atletisme a l’aire lliure. Les proves es van celebrar a l’estadi Antoni Amorós de Santa Coloma de Gramenet el dissabte, 10 de juny.

L’atleta palamosí, entrenat pel seu pare, va fer un registre de 40,28 metres. La setmana anterior havia fet una marca de 42,40 metres a Lleida i el va situar entre els 17 millors a escala estatal. És el seu primer any a la categoria.

Els pròxims compromisos del curs seran, encara pendents de la classificació, el campionat d’Espanya a La Nucia, a Alacant, el 24 de juny i el míting d’Arcobaleno a Celle Ligure, a Itàlia, el 19 de juliol.