Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Associació Il·lusions presenta el Casal d’Estiu Municipal

Escrit per a 27 de Maig de 2021

  • Conversem amb en Pau López de l’Associació Il·lusions sobre el Casal d’Estiu Municipal.
  • A continuació, ens presenta els horaris, les edats i preus del casal. Així com els nous projectes i activitats de l’edició d’enguany.

Pau López com a representant de l’Associació Il·lusions, explica els detalls de la nova edició del Casal d’Estiu Municipal. Així aquest està adreçat a infants dels 3 als 12 anys. Les inscripcions es poden fer fins aquest dilluns 31 de maig.

En primer lloc, Pau López detalla quines són les dates que acolliran la programació del Casal d’Estiu de l’Escola Pi Verd. Aquest es farà de l’1 de juliol fins al 31 d’agost.

Sobre les edats d’accés al casal, López detalla que va dels 3 anys (infants que hagin finalitzat P3) a 12 anys.

D’altra banda, respecte els horaris, el casal disposa de diferents modalitats a diferents preus segons les necessitats dels pares i mares o tutors i tutores.

Un altre punt important, és que per les famílies monoparentals o nombroses, el casal aplica un descompte del 10%. Com podem escoltar a continuació, Pau López especifica els preus setmanals de cada horari. 

Sobre les places, aquestes són limitades per garantir l’aplicació de les mesures sanitàries de prevenció i seguretat. Per tal de realitzar les vostres inscripcions, cal que us dirigiu presencialment a les instal·lacions de Can Genís i entregueu el formulari complert amb la documentació que detalla López a continuació.

Per concloure, en Pau López destaca el carácter familiar i emocional del casal. A continuació, avança alguns dels nous projectes i activitats de l’edició d’enguany.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *