Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Àrea Mutual i Privada del SSIBE organitza un torneig de pàdel solidari pel projecte “Gent molt Gran!”

Escrit per el 18 d'Octubre de 2023

  • L’objectiu és crear un nou espai per als serveis diürns de Palamós Gent Gran per millorar l’atenció i que tingui un espai més ampli i diàfan.

L’Àrea Mutual i Privada del SSIBE coorganitza un torneig de pàdel per aconseguir diners pel projecte “Gent molt Gran!”. L’objectiu és crear un nou espai per als serveis diürns de Palamós Gent Gran per millorar l’atenció i que tingui un espai més ampli i diàfan.

En parla Juan Manuel Huerta, director de l’Àrea Mutual i Privada.

La tarda de pàdel serà el dimecres, 18 d’octubre de 18.30 a 21.30 hores al centre de salut Mes Gavarres a Calonge i Sant Antoni. Està obert als professionals del SSIBE i al públic en general. Ja es poden fer les inscripcions en línia i cada participant haurà de fer un donatiu mínim de 15 euros.

A part, hi haurà una barra de begudes solidària i una taula de productes de marxandatge de la campanya “Gent molt Gran!”.

L’activitat s’emmarca en el pla d’Empresa Saludable del SSIBE, en col·laboració amb el SERME, el Servei de Rendiment de Medicina Esportiva. Juntament amb el gimnàs Mes Gavarres, Disbesa Emporhotel, Grava Padel i l’Ajuntament de Palamós.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).