Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’aparcament del Casal podria deixar de ser de zona blava al 100%

Escrit per el 7 de Desembre de 2022

 • Podrien habilitar-se zones gratuïtes, però no és una decisió definitiva.

L’aparcament del Casal podria deixar de ser de zona blava al 100%. L’Ajuntament de Palafrugell està negociant amb l’empresa gestora del servei per tenir la possibilitat d’habilitar un espai que passi a ser gratuït i mantenir zones de pagament, tot i que no és una decisió definitiva. Ho destaca el regidor adjunt de Mobilitat, Pau Lladó.

Des de l’Ajuntament de Palafrugell es considera que el funcionament de la zona blava a l’estiu és satisfactori, amb millors xifres respecte als anys anteriors. No obstant això, fora d’aquella època el balanç no és tan positiu. Pau Lladó destaca que ja s’ha exposat a l’empresa que hi ha aparells de pagament que no funcionen correctament ni el funcionament de l’aplicació és l’òptim.

També, es comptava que oferint tres hores gratuïtes als habitants del municipi s’incrementaria l’ús de l’aparcament fora de la temporada turística, però no ha estat així.

Lladó considera que no va ser precipitat aplicar una zona blava total, sinó que era una prova pilot amb la voluntat de conèixer si funcionava o no.

Per altra banda, el regidor adjunt de Mobilitat es mostra confiat que l’empresa gestora de la zona blava faci millores en el funcionament de les màquines de pagament i de l’aplicació.

Per acabar, Lladó remarca que es busca l’equilibri i mantenir un aparcament amb places lliures sempre. De moment, es desconeix quan se sabrà quina serà la solució de l’aparcament, amb el desig d’aplicar-la abans de Setmana Santa.


Opinions dels lectors
 1. Josep Sabrià el 7 de Desembre de 2022 a les 14:29

  Crec que es molt aviat per dir que a l’hivern no funciona. Potser encara la gent no ho coneix prou. Es podria fer alguna acció per donar-lo a conèixer a traves del comerç i del mercat.

 2. Pau boncompte el 7 de Desembre de 2022 a les 21:10

  Hauria de ser gratis, que es aixo de treure aparcament als veïns i no donar alternatives, com sempre tot el que fa aquest home ho fa al revés.

  I si es zona blava perque es paga al mig dia? O els dilluns

  Ja prou de sangrar als que vivim tot l’any aqui.

 3. Koko el 10 de Desembre de 2022 a les 14:13

  Aviat per dir que a l’hivern no funciona? vinga va!…no crec que visqui pel barri el que diu això, és una vergonya tenir aquest aparcament i que la gent de Palafrugell que viu al voltant del Casal, la major part cases sense aparcament propi, no tingui com a mínim la possibilitat d’aparcar-hi, lo de les 3 hores de franc no ens arregla res. L’aparcament està buit i nosaltres anar fent voltes pel barri perquè no hi ha lloc per aparcar als carrers. El regidor de mobilitat s’ha lluït amb aquesta idea, no penseu tan amb els calers i més en la gent de Palafrugell i facilitar les coses sisplau

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint