Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’aparcament del Casal de Palafrugell torna a ser tot de pagament

Escrit per el 1 de Juny de 2023

Aquest dijous 1 de juny ha començat el període en què l’aparcament del Casal de Palafrugell torna a ser tot de pagament. Des d’avui i fins al 30 de setembre, totes les places d’aquest pàrquing del centre del poble són totalment de zona blava.

Amb els canvis aplicats fa uns mesos, l’aparcament del Casal quedava dividit en dues meitats. Una, permanentment de zona blava. I l’altra, gratuïta al període d’hivern i de pagament a l’estiu. Aquest dijous ha arrencat, doncs, el temps de pagament.

Aquest canvi ja ha fet que, avui al matí, la quantitat de cotxes aparcats a l’aparcament fos molt menor.

Recordem que la zona blava del Casal la gestiona la mateixa empresa que ho fa a tot Palafrugell, i que el funcionament és el mateix que a la resta del municipi. Ara bé, hi ha una diferència: els cotxes matriculats a Palafrugell tenen un període gratuït de 3 hores; i els de fora, de mitja hora.

Ara fa un any, l’Ajuntament va decidir fer un canvi en el funcionament de l’aparcament del Casal amb l’objectiu de “potenciar que sigui un aparcament de rotació”. A principis de l’estiu es va aplicar una zona blava a tot l’espai, però a la tardor es va rectificar i es va permetre aparcar gratuïtament a la meitat de les places.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).