Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Ajuntament licita la segona fase del desdoblament de l’avinguda d’Espanya

Escrit per el 13 de Gener de 2023

  • El cost de la segona fase serà de 2 milions d’euros.

L’Ajuntament de Palafrugell ha obert la licitació de la segona fase del desdoblament de l’avinguda d’Espanya. El cost previst de la segona fase és de 2.005.003,51 euros. Lluís Ros, regidor d’Obra Pública, destaca que es preveu que les obres puguin començar a mitjans del mes de març i que es vetllarà perquè no afecti molt la circulació durant els mesos d’estiu.

La segona fase de les obres comprendran la zona entre els carrers Àngel Guimerà i Creu Roquinyola, per garantir l’accés al vial dels carrers de la Creu Roquinyola, del Daró i Ample. A més, es construirà una illeta entre els carrers Daró i Ample per evitar l’elevada velocitat de circulació dels vehicles i que pugui servir com a giratori.

També, s’habilitarà una vorera a la banda sud per incorporar-hi un carril bici, es renovarà la vorera del cantó nord i es canviarà l’enllumenat públic. A més, es preveu una obra que permeti la recollida d’aigües. Cal recordar que aquesta fase no acabarà el desdoblament del vial, ja que quedarà pendent la tercera.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).