Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Ajuntament encara no ha cobrat cap de les més de 200 multes per fer “botellons” a la platja

Escrit per a 12 d'Octubre de 2020

  • L’Ajuntament de Palafrugell encara no ha cobrat cap de les 212 multes per a fer “botellons” a la platja aquest estiu.
  • Josep Piferrer remarca que els responsables acabaran pagant les sancions, que de moment s’estan tramitant.

Font: ACN Palafrugell

L’Ajuntament de Palafrugell encara no ha cobrat cap de les 212 multes per a “botellons” a la platja durant l’estiu. Segons l’alcalde, Josep Piferrer, és perquè s’estan tramitant i que els responsables hauran de pagar-la.

Des del consistori es mostren satisfets per la campanya que es va engegar de posar 24 hores de vigilància per a evitar aquestes conductes a les platges de Calella, Llafranc i Tamariu. L’objectiu de les sancions, segons Piferrer, era per advertir que l’Ajuntament i la Policia Local estaven disposats a prendre les mesures necessàries en cas de saltar-se la normativa.

Piferrer remarca que gairebé el 90% de les sancions són de turistes de fora de la localitat. D’aquests, entre el 70 i 80% provindrien d’altres indrets de Catalunya.

La policia local va aixecar 212 actes per a beure alcohol a la via pública que sovint també s’hi sumaven sancions per no dur la mascareta, consumir drogues o per a desobediència als agents de l’autoritat. Les platges a on es van aplicar més sancions són les més grans: la de Llafranc, Tamariu i la del Canadell a Calella. 

L’alcalde de la localitat afirma que el més important no és l’import de les multes ni els guanys de l’ajuntament, sinó la importància de seguir la normativa en un estat excepcional com el que s’està vivint.

Piferrer vincula aquestes conductes, en bona part, perquè els locals d’oci nocturns no hagin pogut obrir amb normalitat.

Es pot escoltar l’entrevista sencera de Josep Piferrer als nostres micròfons a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *