Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Ajuntament de Palafrugell realitza millores a l’aparcament del barri del Pi Verd

Escrit per el 31 de Gener de 2021

  • Les tasques han consistit en anivellar, aplanar i compactar la zona d’aparcament que es troba situada davant el centre escolar.
  • D’aquesta manera s’ha adequat una gran bossa de places d’aparcament que utilitzen freqüentment els usuaris de la zona.

L’Ajuntament de Palafrugell ha dut a terme tasques de millora a l’aparcament que està situat davant l’escola Pi Verd. Per conèixer els detalls de l’operació, conversem amb en Pau Lladó, regidor de mobilitat a l’Ajuntament.

En primer lloc, durant la setmana passada es va procedir a aplanar i anivellar el terreny, amb la intenció de tapar els diferents forats que hi havia al pàrquing del Pi Verd. D’aquesta manera s’ha condicionat un aparcament molt utilitzat

Aquesta actuació s’ha dut a terme perquè la zona d’aparcament no és asfaltada, és de terra compacta. Tal com ens aclareix en Pau Lladó, es tracta d’una feina de serveis que en terrenys de terra compacta s’ha de realitzar de forma recurrent.

D’aquesta manera s’ha adequat una gran bossa de places d’aparcament que utilitzen freqüentment els usuaris del centre d’ensenyament que es troba just al costat, la gent que porta a passejar els seus gossos a l’equipament destinat a aquests animals de companyia i també els veïns d’aquest barri palafrugellenc.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).