Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Ajuntament de Palafrugell obre una consulta pública sobre la creació del Reglament del Consell d’Adolescents de Palafrugell

Escrit per el 7 d'Octubre de 2022

  • Es poden fer les aportacions fins al 12 d’octubre.

L’Ajuntament de Palafrugell ha obert una consulta pública sobre la creació del Reglament del Consell d’Adolescents de Palafrugell. Així, es pretén donar veu a una part important dels i les adolescents del municipi que cursen primer i segon d’ESO.

Des de la institució local, es valora la creació d’un nou canal de participació mitjançant la creació d’un Consell de caràcter consultiu. D’aquesta manera, es pretén crear un espai d’aprenentatge, creixement i diàleg permanent i obert amb els i les adolescents que estudien a Palafrugell. Ho detalla Núria Aupí, cap d’Àrea d’Educació.

Amb la consulta pública, es poden proposar millores i correccions al redactat del reglament. El procés participatiu consisteix en preguntes, suggeriments i alguns espais d’aportacions lliures per a fer-hi els comentaris. S’hi pot participar fins al 12 d’octubre, a través del web de l’Ajuntament.

Un cop acabat el procés, es portarà la decisió al ple municipal del mes d’octubre. Si no hi ha cap incdiència, ja es podrà aprovar i posar en marxa aviat.

Núria Aupí es mostra molt optimista amb aquest projecte, ja que considera que els i les adolescents podran aportar punts de vista interessants. També recorda que existeixen altres consells, com el d’Infants i el de Joves, que disposen d’un pressupost per a dur a terme les seves iniciatives.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).