Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Ajuntament de Palafrugell i la Colla Garnatxa organitzaran la Cavalcada de Reis

Escrit per el 2 de Desembre de 2022

  • Aquesta serà organitzada de forma conjunta i inclourà nombroses novetats.

L’Ajuntament de Palafrugell, a través de l’Àrea de Cultura, ha signat un conveni de col·laboració amb la Colla Garnatxa per a l’organització de la Cavalcada de Reis 2023, on les dues entitats treballaran conjuntament en el desenvolupament de la comitiva reial i la seva recepció a la vila.

Una relació que neix amb la voluntat de renovar amb noves idees i projectes la cavalcada palafrugellenca. De fet, fa setmanes que s’està treballant amb l’objectiu que aquest any es pugui gaudir de moltes novetats i noves ubicacions.

Així, la Cavalcada de Reis de Palafrugell inicia una nova etapa, i ho fa després de dos anys de pandèmia que han condicionat el dia més especial pels nens i nenes de Palafrugell. Tot i les dificultats i les limitacions d’aforament es va organitzar la recepció reial al Teatre Municipal, es va dur a terme la Cavalcada conjuntament amb Cofena, la Comissió de Festes de Nadal. Aquesta ha estat l’associació que ha fet possible que Ses Majestats d’Orient poguessin arribar sobre les seves carrosses a Palafrugell, durant més de 25 anys.

D’aquesta manera, el 2022 va ser la darrera cavalcada organitzada per Cofena, i el pròxim 2023 s’enceta un relleu generacional i d’associació.


Opinions dels lectors
  1. Maria el 3 de Desembre de 2022 a les 4:00

    Un conveni amb moltes paguetes a la colla garnatxa, on no han consultat amb cap altra colla carroussaire (i mira que n’hi ha al poble), entre altres, i tot amb absolut secretisme per part de tothom fins que ja s’ha fet públic, 2 mesos després.

  2. Maria el 4 de Desembre de 2022 a les 5:47

    Perquè no concreteu quants diners s’emporta la colla garnatxa per aquest conveni? Perquè s’ha fet tot tant a les esquenes de totes les altres entitats del poble i no ho han compartit tampoc amb els altres carroussaires del poble? Heu borrat el meu anterior comentari… també borrareu aquest? sou una colla de lladres i venuts. Vergonya de que aquest poble tingui aquesta ràdio com a emissora local.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).