L’AD Sauleda torna a guanyar i el FC Palafrugell continua imbatut

Escrit per el 24 d'Octubre de 2022

El conjunt taronja acumula tres victòries consecutives, mentre que els blanc-i-negres encara no han perdut cap partit en sis jornades. D’altra banda, el Mas Mascort ha perdut i La Punxa ha golejat de nou

Els equips palafrugellencs de Tercera Catalana volen aspirar a les primeres posicions dels seus grups. Al grup 17, l’AD Sauleda ha guanyat per 3 a 0 a l’Aro, que arribava al Camp del Gregal com el seu rival directe a la classificació. Així, els d’Alejandro Santín agafen força i, després de tres victòries consecutives, es col·loquen quarts a la classificació amb 14 punts, a un punt del tercer, el Vilablareix, i a només dos del segon classificat que ocupa ja plaça d’ascens, l’Hostalric.

Tanmateix, al grup 16 de Tercera Catalana, el FC Palafrugell ha empatat a 2 al Municipal de Les Planes contra el Llancà. Tot i no haver pogut guanyar, els de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez encara no han perdut cap enfrontament en sis jornades, i per això ara, tot i només sumar un punt, són tercers a la taula amb 12 punts, a només un punt del segon, el Vilajuïga, i a quatre del líder, el Bellcaire.

Amb un inici de duel poc favorable per als blanc-i-negres després del gol en pròpia porteria de Toni Martínez al minut 17, Arnau Ruiz posava l’1-1 al marcador abans del descans (34′), marcant nou gols en sis partits per continuar com a màxim golejador de l’equip i del grup. En la represa, els de l’Alt Empordà es van tornar a avançar al marcador amb un gol de la seva referència en atac, Adrià Espinosa al començament de la segona part (59′), que Erik Giménez contrarestava només cinc minuts després (63′), per posar el 2 a 2 definitiu, encara que el conjunt palafrugellenc va tenir més ocasions que el rival per poder emportar-se els tres punts.

Un resultat final de taules al marcador amb el qual, tal com explica, Hamid Kichouhi, la plantilla no se sent gaire satisfeta, ja que volien més:

El migcampista valora que podrien haver aconseguit els 3 punts a Llançà / ALBA CABRERA

Igualment, Hamid, que l’any passat era jugador de La Punxa CF, ha aprofitat per comentar com li va en aquest retorn al Palafrugell:

Kichouhi és un jugador del planter blanc-i-negra i ara ha tornat a casa / ALBA CABRERA

Parlant del conjunt blau, el club dels germans Chami ha tornat a golejar per segona jornada consecutiva al Gregal, però en aquesta cinquena jornada del grup 29 de Quarta Catalana, ho ha patit el Medes-Estartit. Amb un triomf per 7 a 0, La Punxa es col·loquen quarts a la classificació, a un punt del tercer, el Sant Ponç Atlètic B, i a dos dels colíders, el Sant Feliu de Guixols B i el Comacros B. Per la seva part, al grup 28, el Mas Mascort FC ha perdut per 4 a 0 en el seu desplaçament al camp del Palafolls i ara són tretzens de setze clubs.