Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’actualitat sobre les competicions dels clubs d’hoquei i atletisme de Palafrugell

Escrit per a 25 de Gener de 2021

  • Conversem amb Xevi Garcia del Club Hoquei Palafrugell i amb Josep Massa del Club Atlètic Palafrugell.
  • Ambdós ens informen sobre els resultats de les competicions del darrer cap de setmana i l’actualitat dels clubs.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, entrevista per Rafel Corbí.

Per concloure la informació esportiva de Palafrugell del mes de gener, conversem amb Xevi Garcia del Club Hoquei Palafrugell i amb Josep Massa del Club Atlètic Palafrugell. A continuació, ambdós ens informen sobre els resultats de les competicions del darrer cap de setmana i l’actualitat dels clubs.

En primer lloc, conversem llarg i estès amb en Xevi Garcia del Club Hoquei Palafrugell amb la intenció de comentar el resultat d’1 a 5 davant el FC Barcelona aquest darrer cap de setmana. En Xevi comparteix amb l’audiència la satisfacció que sent davant l’actitud de l’equip.

Tot i la derrota, en Xevi Garcia ens informa de que malgrat els tres punts perduts, l’equip segueix molt ben classificat. Tot seguit, destaca de nou l’actitud de l’equip en la pista de joc i les sensacions positives en finalitzar el partit.

Altrament, l’entrenador ens descriu la dinàmica que va tenir l’equip en la pista, on tot i la dificultat, van mantenir el marcador igualat al llarg de tota la primera part. En Xevi, afegeix que “va sorprendre molt, perquè vam estar molta estona amb el marcador 0 a 0“.

Pel que fa a la segona part, en Xevi Garcia creu que l’esforç físic va passar factura al seu equip; tot i iniciar el marcador en empat, el Barça va acabar dominant el partit i el marcador.

Pròxim partit contra el Mataró

Sobre el següent partit, l’equip de casa jugarà a la pista del Mataró. En Xevi Garcia qualifica el pròxim partit de “molt complicat”. A continuació escoltem el perquè de les seves sensacions.

A continuació, en Xevi ens informa que la competició es troba en un punt de pressió molt alta. A l’equip palafrugellenc, li convé puntuar setmanalment al llarg dels pròxims partits.

Hem fet un mes de gener super complicat amb molt bona nota, i ara toca un mes de febrer en el que hem de puntuar.

Xevi Garcia, entrenador del C.H.Palafrugell.

La Copa del Rei

La classificació per a la Copa del Rei encara no està tancada. A conseqüència de la pandèmia, alguns dels partits de la primera volta han quedat pendents. Garcia ens avança quina és la posició del club davant la classificació.

Convé ressaltar que per veure al Club Hoquei Palafrugell a la Copa del Rei, el club hauria de cantar victòria davant el Calafell, i el Calafell perdre davant el club del Noia.

Per concloure, Garcia aclareix que tot i perdre en algun dels partits, l’equip ha de lluitar per mantenir o ascendir en la classificació.

D’altra banda, conversem amb Josep Massa del Club Atlètic Palafrugell per conèixer els resultats de les competicions que ja ens va presentar la darrera setmana a la nostra sintonia.

Ahir diumenge 24 de gener, dos atletes del club varen debutar en les proves de control celebrades al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Tot seguit, en Josep ens comunica els resultats de les competicions dels atletes locals, en els 60 m. i en salt de llargada.

A tots dos els esperem novament de cara al proper cap de setmana, en el qual també competira l’Handbol Garbí A, en una doble jornada davant el Granollers C.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *