Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’actualitat del Club Atlètic Palafrugell amb Josep Massa

Escrit per a 24 de Gener de 2021

  • L’activitat del Club Atlètic Palafrugell s’ha reduït al 50%.
  • Els entrenaments només es poden realitzar amb grups reduïts de 5 persones i entrenador.
  • Les competicions van començar el darrer cap de setmana.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, entrevista per Rafel Corbí.

Des de Ràdio Palafrugell hem contactat amb Josep Massa amb la intenció de conèixer l’actualitat del Club Atlètic Palafrugell. Al llarg de la conversa, també parlem sobre l’estat de les competicions després de l’aturada de l’activitat, conseqüència de les mesures de seguretat i prevenció en l’àmbit esportiu.

En primer lloc, preguntem a ne’n Josep sobre l’estat dels entrenaments a causa de les mesures preventives per la COVID-19. A continuació ens avança que en l’actualitat, els entrenaments del Club només són possibles per a les categories grans, amb el grup reduït a 5 atletes i entrenador.

En resum, l’activitat del Club Atlètic Palafrugell, s’ha reduït al 50%.

Parlant de les competicions, recordem que en l’actualitat només es disposava d’una pista interior a CAtalunya: la pista coberta de Sabadell. Tot seguit, en Josep Massa ens detalla quin és l’estat actual de la pista i el perquè no és possible competir en ella.

La pista, destinada com a espai sanitari, des dels inicis de la pandèmia, es preveu que continuarà amb les funcions d’hospital fins al juny.

A conseqüència, l’opció de competir en pista tancada es va quedar paralitzada. Fins que la Federació d’Atletisme i l’Ajuntament de Barcelona, van acordar muntar les instal·lacions d’atletisme ubicades al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Altrament, en Josep Massa ens fa conèixer els aspectes técnics del muntatge de la pista d’atletisme al Palau Sant Jordi i les seves complicacions.

Gràcies a l’acord entre la Federació i l’Ajuntament de Barcelona, es podrà salvar la competició a pista coberta. Tal com ens explica en Josep Massa, sempre segons l’evolució de les restriccions per la COVID-19.

Aquest darrer cap de setmana van començar les competicions, i diversos atletes de Palafrugell es van presentar en la competició en les categories de sub18 i sub20: la primera va ser la Joana Alenyà en els 200 m en la categoria sub20.

Intentar salvar la temporada

En Josep Massa ens avança que intentaran fer competicions socials. Per intentar salvar la temporada, i alhora, competir minimitzant el risc de contagi.

Un altre punt important és el Míting d’Atletisme, suspès l’any 2020 per la pandèmia. Aquest any, s’ha establert el 18 de setembre del 2021 amb l’esperança de poder celebrar-ne l’edició d’aquest any.

Per concloure, en Josep ens recorda que aquest any el Club Atlètic de Palafrugell celebra el seu 50è aniversari. A continuació, podeu escvoltar l’entrevista sencera de Rafel Corbí amd Josep Massa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *