Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’actualitat esportiva de Palafrugell als inicis del 2021

Escrit per a 8 de Gener de 2021

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, informació per Rafel Corbí.

  • Parlem amb l’Antoni Pérez, del F.C. Palafrugell, amb en Juanito Castillejo de l’A.E. la Sauleda i amb l’Uri Sierra del C.H. Garbí per conèixer l’actualitat dels clubs davant la situació actual.
  • Els clubs es mostren preocupats per la situació, i intenten divulgar paciència davant la gravetat en l’augment de contagis.

Aquests darrers dies a Ràdio Palafrugell hem treballat per elaborar un resum informatiu sobre la situació actual dels clubs esportius de la nostra vila. Més concretament, hem conversat amb Xevi Garcia, entrenador del Club Hoquei Palafrugell. I d’altra banda, amb l’Antoni Pérez del Futbol Club Palafrugell, amb Juanito Castillejo de l’Associació Esportiva la Sauleda i l’Uri Sierra, del Club Handbol Garbí.

Tant el F.C. Palafrugell com l’A.E. la Sauleda, es mostren pacients davant la situació, a causa del seu grau de complexitat i de la por de reprendre l’activitat amb l’actual augment de casos al municipi.

Futbol Club Palafrugell

En primer lloc, Antoni Pérez, el president del F.C.Palafrugell ens avança que ja s’inicia el futbol base per als nens. I en el cas del futbol amateur, començaran els entrenaments el dia 12 de gener amb totes les mesures de prevenció que hi calguin davant la gravetat de la situació.

Associació Esportiva la Sauleda

En l’actualitat, les noves restriccions impliquen poder entrenar únicament a l’aire lliure. Juanito Castillejo, de l’Associació Esportiva la Sauleda, ens exposa que encara no saben amb exactitud com i quan es reprendrà la seva activitat esportiva i la lliga.

Club Handbol Garbí

D’altra banda, hem comptat amb la col·laboració de l’Uri Sierra, l’entrenador del primer equip del Club Handbol Garbí. A continuació, ens comunica com l’activitat va seguir adaptant-se a les mesures del PROCICAT fins al darrer 11 de desembre.

Tanmateix, l’Uri ens comunica com han rebut la notificació de que la Lliga catalana del sènior A passava a dir-se Segunda división nacional, considerant-se competició d’àmbit estatal. I per tant, podent tornar a competir a partir del 16 de gener. Davant la sorpresa, es troben planificant el màxim d’entrenaments previs a la competició.

Pel que fa a la resta de categories del C.H.Garbí, es troben en observació de l’evolució de la pandèmia i les consegüents restriccions per tornar als entrenaments.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *