Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


EL C.H. Palafrugell reprèn la competició el 7 de gener

Escrit per a 5 de Gener de 2021

  • Conversem amb en Xevi Garcia, entrenador del Club Hoquei Palafrugell, amb la intenció de resumir la situació de l’equip davant la represa de la competició el dijous 7 de gener del 2021. 
  • En Xevi ens avança quina és la situació actual de l’equip palafrugellenc, que té diversos partits endarrerits.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, entrevista per Rafel Corbí.

Des dels estudis de Ràdio Palafrugell, el company Rafel Corbí conversa amb en Xevi Garcia, entrenador del Club Hoquei Palafrugell, amb la intenció de resumir la situació de l’equip davant la represa de la competició el dijous 7 de gener del 2021

Després d’aturar la competició, el Corredor Mató-Palafrugell torna a les pistes. A continuació, en Xevi ens avança quina és la situació actual de l’equip palafrugellenc, que recordem té partits endarrerits.

En quan a la classificació, en Xevi ens avança que el club ha de puntuar i que els partits “seran complicats”.

La part positiva que m’emporto és el que hem fet a la pista. Hem lluitat, hem donat la cara i hem competit.”

Xevi Garcia, entrenador del Club Hoquei Palafrugell.

Convé ressaltar que per en Xevi, l’objectiu de l’equip està aconseguit: competir davant de grans equips i donar-ho tot a la pista. Amb la situació d’aquest any, l’entrenador es mostra content amb la feina del seu club.

A continuació, en Xevi qualifica la temporada actual del seu club “d’un pas més endavant” respecte a altres anys i amb experiència dins la categoria.

Recuperació o entrenament?

Amb totes les aturades que hi ha hagiut, en aquesta la represa de la competició el Club d’Hoquei Palafrugell ha de jugar 7 partits en quinze dies. En Xevi qualifica la situació d’inestable, tant esportivament com físicament, per als jugadors.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *