Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’actualitat de Mobilitat i Serveis Municipals de Palafrugell

Escrit per el 11 d'Abril de 2021

  • Conversem amb el regidor Pau Lladó de Mobilitat i Serveis Municipals de l’Ajuntament de Palafrugell.
  • Al llarg de l’entrevista conversem sobre mobilitat sostenible, el concepte Smart City i l’aplicació del romanent entre d’altres.

Darrerament, vam acollir als nostres estudis la visita de Pau Lladó, Segon Tinent d’Alcalde, Regidor delegat de Serveis Municipals i Brigada, Règim Interior i Mobilitat. A continuació, Lladó ens avança quina és l’actualitat de Mobilitat i Serveis Municipals de l’Ajuntament de Palafrugell.

En primera instància, el regidor Pau Lladó ens avança quin és el funcionament de l’Àrea de Mobilitat des de la seva entrada en la regidoria. La qual treballa per “redirigir, establir nous elements i lluitar per l’emergència climàtica” de la mà de la mobilitat del municipi.

En segon terme, Lladó recorda la pròxima presentació de la renovació del Pla de mobilitat 2022 – 2028. La qual es caracteritzarà pel seu compromís amb la sostenibilitat mediambiental.

D’entre les intencions del nou Pla de mobilitat, es troba escoltar l’opinió popular sobre quin ha de ser el Palafrugell del futur, sota el lema “digues la teva”.

El concepte Smart City

Posant-nos en antecedents, Lladó recorda que l’Ajuntament de Palafrugell ja fa temps que treballa en l’aplicació del concepte Smart City al municipi. Com el regidor ens avança a continuació, en l’actualitat es treballa per reforçar el canal de comunicació directa entre la ciutadania i les administracions.

L’aplicació del romanent de l’Ajuntament de Palafrugell

En aquest sentit, en Pau Lladó ens avança des de l’Àrea de Mobilitat i Serveis quines són les possibles aplicacions del romanent corresponent a l’Àrea.

Per concloure, adjuntem la conversació íntegra amb Pau Lladó, Segon Tinent d’Alcalde, Regidor delegat de Serveis Municipals i Brigada, Règim Interior i Mobilitat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).