Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Zona Blava s’activa a l’aparcament del Casal de Palafrugell

Escrit per a 1 de Juliol de 2022

Avui dia 1 de juliol s’ha activat el pagament de la zona blava al pàrquing del casal de Palafrugell, com ja és habitual a cada estiu, amb la diferència, que ara ja serà de pagament durant la resta de l’any.

Tal com hem pogut observar aquest primer dia, el pàrquing resulta molt més buit del que estava anteriorment, amb gairebé només un terç de la seva capacitat plena.

Entre la incertesa de la gent sobre si ja s’havia activat aquesta zona blava, es pot trobar un agent de seguretat al costat del punt de pagament per resoldre tots els dubtes sobre el procediment de pagament.

Segons les consultes realitzades als usuaris del pàrquing, hi ha hagut una diversitat d’opinions, unes a favor, i d’altres en contra, sobre l’aplicació de la zona blava durant tot l’any. Uns ho justificaven dient que gràcies a això hi haurà més pàrquing lliure per poder aparcar, ja que abans era de gran dificultat en nombroses ocasions, i d’altres, es queixaven pel fet de pagar, pel fet que molts eren treballadors de la zona.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *