Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Setmana de la Ciència arriba al Museu del Suro

Escrit per a 12 de Novembre de 2021

  • Aquest dissabte el Museu del Suro s’adhereix a la divulgació de la Setmana de la Ciència amb noves activitats i jornada de portes obertes.
  • Es donaran a conèixer les propietats del suro, posant el focus en la sostenibilitat, una de les temàtiques d’enguany de la Setmana de la Ciència.

Un any més el Museu del Suro Catalunya Palafrugell participa en la Setmana de la Ciència. En aquest sentit, Laura Requena explica que han organitzat una taller per aquest dissabte. A més, com és habitual, també hi haurà una jornada de portes obertes en la que es podran visitar les exposicions temporals. comparteix la nova programació de l’agenda del museu per aquest cap de setmana.

En primer lloc, la Laura recorda l’origen de la Setmana de la Ciència, organitzada per la Fundació Catalana de Recerca. La commemoració d’aquesta efemèride comportarà a una jornada de portes obertes al museu on es podran visitar les actuals exposicions temporals.

Sobre l’activitat especial per la Setmana de la Ciència, Requena avança que es tracta d’un taller de creació d’una maqueta d’habitatge sostenible amb materials de suro. L’objectiu és donar a conèixer les possibilitats i les diverses aplicacions del suro en relació amb la sostenibilitat. De fet, enguany la Setmana de la Ciència posa el focus en la sostenibilitat.

Una activitat que es podrà recuperar en línia

Abans de concloure amb la programació per aquest cap de setmana, la Laura recorda que és necessari reservar plaça del taller al 972 30 78 25. Tot i que afegeix que es podrà recuperar la sessió a partir del dia 20 a la pàgina web del museu amb un vídeo de la part informativa.

En aquesta línia, la responsable dels Serveis Educatius del Museu explica que a partir de dissabte, al web, habilitaran un Kahoot. Així, a través d’aquest recurs educatius, es podran posar a prova els coneixements sobre el suro i la ciència dels usuaris. Un recurs que han fet en col·laboració amb la Fundació Institut Català del Suro.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *