La Sauleda perd el primer partit del curs a domicili

Escrit per el 25 d'Abril de 2021

• L’AD Sauleda ha perdut per 4-3 com a visitant al camp del Lloret B.
  • El gol que ha permès la victòria del conjunt local ha arribat durant el temps afegit.

L’AD Sauleda s’ha deixat els tres punts per primera vegada com a visitant aquesta temporada al camp del Lloret B (4-3). En un partit molt igualat contra un rival directe a la taula classificatòria, els palafrugellencs han tingut l’empat a les seves botes fins als minuts de temps afegit.

Obria el marcador el conjunt local al minut 12 i Xavi Mora transformava de penal l’1-1 al minut 17, després de forçar ell mateix la falta. L’equip taronja va marxar al descans amb un 2-1 al marcador, que havien aconseguit els blaus al minut 23.

Després de la mitja part, Mora tornava a empatar el partit (47′) fins que al minut 58 tornava a marcar el Lloret B. Empatava de nou el duel Ignacio Pastor al minut 70, però ja en el minut 92 el número 10 de l’equip local, Àngel Montalbán firmava un hat-trick que donava la victòria al seu conjunt.

Una derrota que suposa la primera de la temporada a domicili per als homes de Ñoño. Un d’ells, el defensor Sergi Salvador, ha valorat així aquest enfrontament:

Salva és optimista tot i la derrota a Lloret / ALBA CABRERA

D’altra banda, Salvador creu que la pròxima jornada a casa pot ser una bona oportunitat per guanyar el primer partit del curs a casa:

Salvador creu que han d’aconseguir guanyar al camp del Gregal / ALBA CABRERA

Actualment, el conjunt palafrugellenc ha aconseguit tres victòries, dos empats i tres derrotes en 8 partits i ocupen la vuitena plaça d’una classificació de 18 equips.

El pròxim cap de setmana, torna un altre derbi baix-empordanès, Sauleda-Calonge al Camp del Gregal corresponent a la jornada 14 del grup 17 de Tercera Catalana. La retransmissió podrà escoltar-se el pròxim dissabte, 1 de maig a partir de les 15.45 hores.