La Sauleda continua sense guanyar al Gregal

Escrit per el 3 de Juny de 2021

• L’AD Sauleda perd a casa per 1-4 amb el Blanes B a casa.
  • Era el primer partit amb Àlex “Sepu” com a entrenador del conjunt taronja.

Aquest dimecres, l’AD Sauleda ha tornat a perdre al Camp del Gregal davant el Blanes B en el partit ajornat corresponent a la jornada 16 del grup 17 de Tercera Catalana 2020/21. Després de la renúncia del cos tècnic de Ñoño a falta de només cinc enfrontaments perquè acabi la temporada, Alex Sepu ha pres les rendes de l’equip i s’ha estrenat a la banqueta palafrugellenca amb una derrota.

Al descans, la Sauleda va marxar amb el marcador en contra 1 a 2, havent fallat un penal al temps afegit, després del gol de Xavi Mora (8′) que va avançar en un principi de l’enfrontament als palafrugellencs. Per la seva part, el Blanes B va respondre durant els primers 45 minuts amb dos gols als minuts 13 i 38. Al segon temps, els blanencs van ampliar la distància per emportar-se els tres punts al Camp del Gregal amb dos gols més, un de penal (65′) i un a les acaballes de l’enfrontament (89′).

Com a nou tècnic de la Sauleda, Alex Sepu, va valorar així aquest resultat després del duel:

Alex Sepu s’ha estrenat com a entrenador de la Sauleda davant el Blanes B / PERE SUBIRANA

Tot i la derrota, l’entrenador del combinat taronja s’ha sentit satisfet amb l’actitud de l’equip:

Alex Sepu, després del Sauleda-Blanes B / PERE SUBIRANA

A més, Sepu ha remarcat la importància d’aconseguir guanyar a casa abans no acabi la temporada, en algun dels últims cinc partits que resten de curs:

Alex Sepu vol aconseguir que aquesta temporada la Sauleda guanyi a casa / PERE SUBIRANA

D’altra banda, el tècnic debutant de la Sauleda ha explicat com ha arribat a dirigir la banqueta de l’equip:

Alex Sepu ha explicat el traspàs de la banqueta del conjunt taronja / PERE SUBIRANA

De moment, Sepu explica que la seva idea és acabar la temporada i veure si continuarà o no per al pròxim curs dirigint aquesta plantilla palafrugellenca:

Alex Sepu acabarà la temporada amb la Sauleda / PERE SUBIRANA

El pròxim diumenge, la Sauleda jugarà a domicili contra el Breda (16.30 hores). A falta de cinc jornades per al final de temporada, els palafrugellencs són dotzens a la classificació (18 equips) amb 14 punts, havent aconseguit fins ara quatre victòries com a equip visitant, dos empats i sis derrotes. Es podrà escoltar la narració el pròxim diumenge a partir de les 16.15 hores, a través del 107.8 FM o a radiopalafrugell.cat.