La Punxa guanya al camp de l’Atlètic Pals B (2-6)

Escrit per el 16 de Març de 2022

• El partit s’havia de jugar dissabte, però es va ajornar.

Ahir la Punxa va recuperar el derbi comarcal de la 22a jornada al camp de l’Atlètic Pals B, el qual va quedar ajornat a causa de les condicions climatològiques.

Efectivament, ahir la Punxa va guanyar a domicili per 2-6. Els palafrugellencs van estrenar el marcador abans dels primers quinze minuts amb l’encert de Mohamed. 9 minuts més tard, els locals podien dur l’empat, però es va trencar amb un nou gol de Mohamed (27′) i Mohamed Talhi (32′). La segona meitat començava amb un gol dels palsencs per part d’Àlex Amador (54′), però els palafrugellencs podien ampliar l’avantatge fins a arribar al 2-6 amb els encerts a porteria d’Ayoub Rebbouha (55′ i 89′) i M’hani Chami (59′).

Amb aquesta victòria, la Punxa ocupa ara la tercera posició al 29è grup de la Quarta Catalana amb 40 punts i manté la bona dinàmica assolida. Aquest dissabte rebran el Sant Antoni.

Aquella jornada, el Mas Mascort va guanyar la Fundació Esportiva Palamós per 2-0. A la Tercera Catalana, la Sauleda va suspendre el partit amb el Cristinenc, a l’espera de la nova data. Pel que fa a la Segona Catalana, el FC Palafrugell va acabar la primera fase de la competició al camp del Ca la Guidó (2-1).