Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Punxa CF tanca el curs, però encara té opcions de jugar a Tercera Catalana

Escrit per a 12 de Juny de 2022

  • Els blau-i-negres no van jugar contra el Jafre el darrer partit de la temporada al camp del Gregal i la resolució va ser donar la victòria al locals
  • Hi ha diverses possibilitats que farien que La Punxa pogués ascendir com a millor tercer classificat de Quarta Catalana de la província de Girona
  • Per la seva part, el Mas Mascort va acabar la temporada perdent al camp de La Pera, però la Sauleda va guanyar a l’Estadi

Aquest dissabte no es va jugar cap partit al Camp del Gregal per finalitzar la temporada 2021-2022. La Punxa CF havia de disputar la darrera jornada del grup 29 de Quarta Catalana, la 30, contra el Jafre UD a les 16.30h. Tot i que es van presentar al terreny de joc, els jugadors de la plantilla rival no eren suficients per poder disputar l’enfrontament de futbol 11 i finalment, com que els d’interior no s’hi jugaven res, van voler donar el duel per perdut i donar-li al conjunt de Munir Chami els 3 punts.

Per tant, La Punxa ha acabat la temporada de fundació del club tercer del seu grup, amb 69 punts en 30 partits, 23 victòries, un empat i sis derrotes, acumulant 102 gols a favor i 52 en contra i essent Ayoub Rebbouha el pitxixi de l’equip, amb 29 gols en 23 partits disputats, tercer màxim golejador del grup. A més, el conjunt blau-i-negre ha sumat de tres en tres a les últimes tres jornades i només ha perdut un partit en tota la segona volta, tot i que aquesta darrera jornada no hagin jugat.

Però ara, marxen de vacances amb incertesa, perquè queden pendents de la resolució de la FCF, que els indiqui si la temporada vinent jugaran a Quarta o a Tercera Catalana. Segons el reglament per al curs que acaba de finalitzar i per al següent, a la demarcació de Girona “descendiran un total de 7 equips”, però els ascensos no estan tancats perquè segurament s’hauran de compensar les retirades d’alguns equips de la competició.

Per tant, més enllà dels primers i segons dels grups de Quarta Catalana de Girona (un total de quatre classificacions, grup 30, 29, 27 i 28), per a la compensació d’equips a Tercera Catalana tot fa indicar que hauran de pujar més equips. Hi ha dues opcions, segons el reglament de la FCF, per estimar si La Punxa podria o no acompanyar als dos equips del seu grup, Monells i Sarrià de Ter, a Tercera:

“Ascens no compensat: Ascendirà a Tercera Catalana el que correspongui per la seva millor puntuació dels grups de Quarta Catalana de la província a què pertanyi l’equip ascendit de Tercera Catalana esmentat a l’apartat anterior.

Tres equips: Ascendirà a Tercera Catalana el següent que correspongui per a la seva millor puntuació dels grups de la Quarta Catalana de la província a què pertany l’equip ascendit esmentat a l’apartat anterior”.

Això significa que els blau-i-negres hauran d’esperar encara per saber si finalment són el millor tercer gironí. Una posició on l’altre aspirant és l’Agullana, del grup 30 de l’Alt Empordà, que ha tancat el curs en bronze amb 74 punts en 32 partits, aconseguint 24 victòries, cinc empats i tres derrotes, 93 gols a favor i 38 en contra.

Per saber com viuen aquests moments de final de temporada intensa, però apassionant i d’expectació, Hamid Hichoui i Mohamed Anikar ho han analitzat en un programa especial amb Ràdio Palafrugell:

ELS ALTRES EQUIPS PALAFRUGELLENCS

Per la seva part, igualment al grup 29 de Quarta Catalana, el Mas Mascort FC també ha acabat el curs aquest cap de setmana perdent al camp de La Pera per 4 a 3. Així, també en la seva temporada de fundació del club, els vermell-i-negres d’Ivan Oliu han estat novens (de 16) amb 35 punts en 30 jornades, aconseguint nou victòries, vuit empats i 13 derrotes, 48 gols a favor i 61 en contra i tenint a Seocou Biyae com a màxim golejador de la plantilla, amb vuit gols en 28 partits jugats.

D’altra banda, al grup 18 de Tercera Catalana, l’AD Sauleda ha acomiadat el curs 2021-2022 amb una victòria a casa, a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès per 5 a 3 contra el Celrà, que baixa a Quarta Catalana. D’aquesta manera, el conjunt taronja acaba amb dos triomfs consecutius i essent vuitè de 18, amb 52 punts en 34 jornades, 16 victòries, quatre empats i 14 derrotes, 77 gols a favor i 70 en contra, essent Xavi Mora el més anotador de l’equip amb 28 gols en 28 partits i també segon màxim golejador del grup.

Finalment, recordar que el FC Palafrugell militarà la pròxima temporada a Tercera Catalana amb la Sauleda, a l’espera de si La Punxa podrà o no ascendir finalment.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *