La Punxa CF guanya a la FE Palamós i mira cap a Tercera

Escrit per el 15 de Maig de 2022

• El conjunt blau-i-negre acumula 13 victòries consecutives
  • Els de Munir volen intentar no cedir cap punt de les quatre jornades que resten per poder aspirar a l’ascens a Tercera Catalana
  • L’AD Sauleda i el Mas Mascort han perdut en aquesta jornada 30

Al Camp del Gregal aquest dissabte, La Punxa CF ha tornar a aconseguir els 3 punts davant el cuer, la FE Palamós per 3 a 1, i també ha sumat el seu triomf número 20 d’aquesta temporada. El conjunt blau acumula així la seva 13à victòria consecutiva (no perden un duel des del gener) i continuen a la segona plaça del grup 29 de 4a Catalana, però retallant tres punts al líder, el Monells, i posant-se a vuit amb 60 punts (20 victòries, un empat i cinc derrotes en 26 partits).

D’aquesta manera, els de Mounir Chami continuen amb el seu objectiu de no cedir cap punt en les quatre jornades que resten per poder aspirar a l’ascens a 3a Catalana, ja sigui retallant distàncies i aconseguint la primera plaça o quedant com a millor segon de la demarcació gironina. La Punxa ha dominat sobretot la primera meitat de l’enfrontament contra els palamosins, tot i que els rivals s’han mostrat més actius a la segona part.

Els dos primers gols de l’equip palafrugellenc han estat obra de M’hani Chami als minuts 25 i 37. Poc abans del descans, el capità Moha marcava la tercera diana per als local al 43. Després del descans, el palamosí Abdelhakim Elaouari firmava el 3-1 final al minut 82.

Un cop finalitzat el partit, un altre capità de l’equip, Hamid Kichouhi, explicava la determinació de la plantilla per intentar pujar:

Els quatre partits que queden han de sumar sí o sí per mantenir la segona posició / ALBA CABRERA

Precisament, Hamid també ha comentat que per ser l’any de debut del club, estan contents amb els resultats:

Els jugadors de La Punxa se senten molt contents / ALBA CABRERA

Després de ser sancionats amb partits a porta tancada a casa, el dorsal número 4 admet que troben a faltar al públic. Esperen que passi ja el darrer partit d’aquesta suspensió per jugar el tram final del curs amb la seva afició:

En el partit contra la FE Palamós va ser a porta tancada

Ara, el següent enfrontament és el més exigent per acabar la temporada i l’últim a domicili, al camp del rival directe que ocupa la tercera plaça, el Sarrià de Ter:

Els de la localitat del Ter tenen dues victòries menys que els palafrugellencs / ALBA CABRERA

Per tant, el pròxim dissabte a les 15.30h, La Punxa jugarà al camp del Sarrià de Ter, duel entre el segon i el tercer del grup 29 de 4a Catalana.

ELS ALTRES EQUIPS PALAFRUGELLENCS

Recordem que el FC Palafrugell ja ha acabat la temporada i ho ha fet amb el descens a 3a Catalana. Per la seva part, també en la jornada 30 del grup 29 de 4a Catalana, el Mas Mascort FC no va poder puntuar diumenge a Torroella de Montgrí amb l’Escola de Futbol Baix Ter (4-3). Ara, els vermell-i-negres continuen novens (de 16) amb 31 punt (vuit victòries, set empats i 11 derrotes) en 26 jornades.

D’altra banda, al grup 18 de 3a Catalana, l’AD Sauleda també va perdre al Josep Pla i Arbonès en la jornada 30 contra el Breda (3-6). El conjunt taronja cau a la desena posició (de 18) amb 46 punts (14 victòries, quatre empats i 12 derrotes en 30 partits).