La Punxa CF és primera a la classificació

Escrit per el 23 de Gener de 2023

• Aquest diumenge comencen la segona volta amb un partit decisiu contra el Celrà.

La Punxa CF és primera a la classificació després de guanyar 6-0 el CE Mont-ras B. Ara, els blaus lideren el 29è grup de la Quarta Catalana amb 34 punts, els mateixos que l’UCE Celrà i el Sant Feliu de Guíxols CF B. Un dels porters del club, Mohamed Azar, afirma que l’objectiu és ascendir de categoria. Malgrat això, recorda que l’any passat van quedar-se a les portes de la Tercera Catalana.

Els palafrugellencs van estrenar el marcador del derbi amb un gol de penal d’Aziz Karroum, al primer minut. Seguidament, van marcar Said Cheddadi (11′), Khalil Daia (22′) i Mohamed Fekrani (39′). A la segona meitat, els autors dels gols van ser Ayoub Rebbouha (47′) i el porter Mohamed Redouani (85′).

Aquest diumenge a les 16 hores, la Punxa té una nova cita destacable. Rebrà a casa l’UCE Celrà, el segon classificat i amb els mateixos punts. A més, el Sant Feliu de Guíxols CF B i la UE Comacros B, el tercer i quart classificats, s’enfrontaran conjuntament dissabte.

Per altra banda, Azar comparteix la porteria amb Mohamed Redouani. Destaca que combinen la titularitat segons l’estat de cadascú. Afegeix que no tenen cap rivalitat i que són bons amics.

La Punxa CF és un equip de recent creació. Va fundar-se la temporada passada. Segons Azar, un dels punts forts del club és la bona amistat entre la plantilla. Molts es coneixien del poble, però jugaven en altres clubs de la comarca.

Fins ara, l’equip blau només ha perdut el partit amb el Celrà (1-0), el rival d’aquest diumenge. La derrota va ser a la primera jornada i des de llavors, han assolit 4 empats i 10 victòries. Aquest cap de setmana començaran la segona volta.