Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La primera fase de l’avinguda d’Espanya acabarà a finals del mes de gener

Escrit per el 12 de Gener de 2023

  • Llavors, només quedaran pendents unes actuacions de l’empresa elèctrica a l’accés del Centre Tramuntana.

L’Ajuntament de Palafrugell preveu finalitzar la primera fase de les obres de l’avinguda d’Espanya a finals del mes de gener o durant els primers dies de febrer. El regidor d’Obra Pública, Lluís Ros, apunta que queden algunes actuacions puntuals a la zona pròxima a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès.

També, s’estan acabant els treballs de jardineria. El sistema de reg ja està instal·lat i ara s’ha procedit a la plantació. Per altra banda, faltarà fer l’última capa d’asfalt.

Un cop finalitzat, quedaran pendent unes actuacions de l’empresa elèctrica que afecten la zona d’accés al Centre Tramuntana i el carril bici. Només falta asfaltar la zona i fins que no s’acabin els treballs elèctrics, el carril bici continuarà tallat. Ros remarca que l’Ajuntament de Palafrugell va encarregar les obres a l’empresa elèctrica al mes de setembre, però que encara no s’han dut a terme.

El regidor de l’Ajuntament destaca que amb les obres augmentarà la seguretat i la fluïdesa de la circulació, però que en cap cas es busca disposar d’una via de més velocitat.

A més, s’ha apostat per millorar l’espai visualment amb la incorporació d’espais verds amb les plantes que s’han començat a plantar recentment. Un cop acabada la primera fase, l’Ajuntament de Palafrugell ja ha obert la licitació de la segona i la construcció d’un parc adjacent a la via.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).