Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La premiada companyia La Baldufa Teatre arriba diumenge a Palafrugell

Escrit per el 19 de Novembre de 2022

  • Ho fa amb “La Faula de l’Esquirol”, dins la programació familiar de La Xarxa 2022

Aquest  diumenge, 20 de novembre, a les 12 del migdia, al Teatre Municipal de Palafrugell, podem veure una de les obres més aclamandes d’aquesta companyia lleidatana de comediants. Les localitats es poden adquirir a www.palafrugellcultura.cat. Organitzen La Xarxa Palafrugell i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell.

Enric Blasi, membre de la Baldufa i co-autor de l’espectacle, ens parlava al programa “Així És la Vida” de Ràdio Palafrugell de “La Faula de l’Esquirol“.

El gran eriçó viu plàcidament a l’ombra d’un gran roure i cuida dels seus mentre gaudeix del seu raconet de món. Un dia, però, aquesta pau es veurà pertorbada per l’arribada d’un esquirol amable, trapella i juganer. La seva convivència no serà fàcil. Descobrirem un eriçó esquerp i protector, i un esquirol amb ganes de saber i compartir.

La Faula de l’Esquirol, de la Companyia La Baldufa

Una de les característiques de les faules és que sempre acaben amb una conclusió moral. Amb aquest espectacle La Baldufa us proposa de pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge. L’eriçó i l’esquirol són molt diferents, però tenen infinitat d’oportunitats per aprendre i compartir plegats.

L’obra de La Baldufa va rebre el Premi a la Millor Producció i premi al Millor Espai Escènic, a la prestigiosa Fira de FETEN, a Xixón, el 2022.

La companyia La Baldufa, de Lleida, formada per l’Enric Blasi, en Carles Pijoan i l’Emiliano Pardo, va rebre l’any 2020 el Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud 2020, atorgat pel Ministerio de Cultura y Deporte del Gobierno de España. Es tracta d’un premi a la trajectòria de la companyia, que en destaca: la «concepció de l’espectador com a ésser capaç, crític i reflexiu sigui quina sigui la seva edat», i la capacitat de crear universos «de gran riquesa poètica visual».


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).