Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La poma a la cuina, la campanya gastronòmica d’octubre a Torroella de Montgrí i l’Estartit

Escrit per el 14 d'Octubre de 2020

  • Sílvia Ferrer de l’estació nàutica l’Estartit – Illes Medes, ens ha explicat els objectius de la campanya i la seva programació.
  • La campanya tindrà lloc al llarg de tot el mes d’octubre.
  • Hi participen els restaurants l’Alba, Gran Dalfó, Club Nàutic, La Palmera i Medes II de l’Estartit i el Picasso de Torroella.

Des de Ràdio Palafrugell, hem conversat amb Sílvia Ferrer de l’estació nàutica de l’Estartit – Illes Medes, la qual ens ha introduït a la celebració de les jornades gastronòmiques celebrades des de fa quinze anys. Aquest octubre se celebra la campanya “La poma a la cuina”, amb l’objectiu de promoure el producte per excel·lència de la zona del Baix Ter a través dels restaurants locals de Torroella de Montgrí i l’Estartit.

Tot i les circumstàncies, la campanya tindrà lloc a sis restaurants els quals oferiran menús amb la poma com a ingredient protagonista. Podreu gaudir dels diferents menús als restaurants l’Alba, Gran Dalfó, Club Nàutic, La Palmera i Medes II de l’Estartit i el Picasso de Torroella.

Els menús seran tancats i inclouran també carta de suggeriments. Tots els plats, amb els diferents tipus de poma del Baix Ter com a protagonistes, no tindran més norma que dur poma. Cada restaurant s’encarregarà d’afegir la seva pròpia personalitat.

Amb Sílvia Ferrer, recordàvem com a Torroella de Montgrí – l’Estartit, se celebren diverses campanyes gastronòmiques durant l’any. Aquest any amb el tancament dels restaurants, no s’han pogut celebrar algunes de les previstes durant la pretemporada d’estiu.

Associació Estació Nàutica l’Estartit – Illes Medes

En segon lloc, Sílvia Ferrer, ens introdueix a la funció de l’Estació Nàutica. L’associació creada fa quinze anys, és l’encarregada de promocionar, dinamitzar i crear activitats per a les empreses associades del territori de Torroella de Montgrí i l’Estartit.

Al llarg de l’any, duen a terme diferents activitats relacionades amb l’objectiu de promocionar el sector comercial del territori.

Seguidament podreu trobar l’oferta dels diferents menús al web de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí – l’Estartit, al web de l’Estació Nàutica i al web de l’Oficina de Turisme de Torroella de Montgrí – l’Estartit. A més, Sílvia Ferrer també ens presenta les bases del concurs d’Instagram de l’Estació Nàutica @enestartit, amb el qual podreu guanyar un menú per a dues persones.

Per concloure, adjuntem l’entrevista sencera amb Sílvia Ferrer, representant de l’Estació Nàutica de Torroella de Montgrí – l’Estartit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).