Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Policia Local intervé 38 rèpliques d’armes de foc

Escrit per el 27 de Juliol de 2021

  • Aquestes rèpliques es van intervenir durant la fira de la Festa Major de Palafrugell.
  • La Policia recorda que poden provocar danys, ja que disparen boles de PVC a 120m/seg. i els menors de 16 anys no les poden utilitzar.

La Policia Local de Palafrugell ha intervingut 38 rèpliques d’armes de foc en diferents stands de la fira que es va instal·lar al municipi durant la passada Festa Major. Aquest tipus de rèpliques es regulen conforme amb el que disposa el Reial Decret Llei 137/1993 categoria 4, fet que considera aquesta rèplica només destinada per a col·leccionisme i està prohibida la seva tinència i exhibició en llocs públics. En concret, van ser 32 armes curtes i 6 armes llargues, que a simple vista semblen ben bé armes de foc de veritat.

Cal destacar que les rèpliques disparen petites boles de P.V.C. i el seu ús indegut pot provocar danys greus, ja que disparen una velocitat de 120m/seg. A més a més, no es poden vendre a menors de 16 anys.

Els agents de la Policia Local van denunciar a les parades que disposaven d’aquest tipus de productes, amb les conseqüents multes i tot el material requisat es va entregar a la Guàrdia Civil.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).