Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Policia Local intercepta una macro-festa il·legal amb prop d’un centenar de persones en un espai de Tamariu

Escrit per el 26 de Juliol de 2021

  • També s’han realitzat unes 200 denúncies a persones que han trencat el confinament nocturn sense motiu o han mostrat conductes incíviques.

La Policia Local de Palafrugell va desmantellar aquest cap de setmana una festa il·legal en una zona de Tamariu on hi havia prop d’un centenar de persones. En aquest espai situat en una zona rocosa situada arran de mar es cobrava entrada per assistir a l’esdeveniment i es realitzava un concurs de salts a l’aigua des de les roques, amb el perill que això comporta.

Els agents van aixecar acta i denunciar a la majoria de persones que s’hi trobaven, ja que no respectaven les mesures de prevenció de la Covid-19 i a més, realitzaven una pràctica perillosa i no regulada.

Denúncies per incompliment del confinament

D’altra banda, aquesta darrera setmana, i en relació a incompliments de les mesures establertes en la lluita contra la Covid-19, la Policia Local ha realitzat un total de 36 denúncies per incompliment del confinament nocturn.

La gran majoria de denúncies es van produir la nit del cap de setmana i es van motivar per incompliment de la normativa de confinament nocturn. Aquesta restricció suposa que no es pot estar a la via pública entre la 1 i les 6 de la matinada, sense motiu justificat.

Durant aquests dies, també s’han detectat un gran nombre d’actituds incíviques i diferents males conductes, i s’han realitzat un total de 95 denúncies, de les quals 64 es van produir durant la nit de dissabte a diumenge.

Finalment, des de l’ajuntament també es recorda que els interiors de locals tenen un aforament reduït al 50% i amb taules d’un màxim de 6 persones. Pel que fa a l’ús de les mascaretes, cal utilitzar-la sempre que no es pugui mantenir una distància mínima d’1’5 metres amb persones no convivents i és obligatòria en tots els espais interiors.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).