Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Policia Local de Palafrugell té un dispositiu de seguretat per la festa de Sant Joan amb la previsió que arribin unes 3.700 persones: “Hi serem abans, durant i després”

Escrit per el 22 de Juny de 2024

  • La festa preveu l’arribada d’unes 3.500 – 3.700 persones i s’ha habilitat un aparcament per a més de 1.700 vehicles.

La Policia Local de Palafrugell ha preparat un dispositiu per garantir la seguretat de la festa d’iniciativa privada Teules XL, que se celebrarà durant la revetlla de Sant Joan al polígon industrial. La policia preveu que diumenge arribin entre 3.500 i 3.700 persones a Palafrugell. El sergent Dídac Martínez explica a Ràdio Palafrugell que han mantingut reunions amb l’organització i assegura que compleixen tota la normativa “amb escreix”.

La festa se celebrarà a l’avinguda de l’1 d’octubre, en un terreny proper a Vins i Licors Grau i la gasolinera EsclatOil. La festa començarà a les 20 hores i acabarà a les 4.30 hores. Al llarg de la nit hi haurà l’actuació de diversos discjòqueis.

S’ha habilitat un aparcament per a més de 1.600 vehicles amb llum artificial i vigilància privada. A més, han fet estudis de l’acústica per molestar al mínim possible els veïns més propers.

Martínez avança que hi seran “abans, durant i després” de la festa.

El sergent destaca que la policia palafrugellenca ha mantingut contacte “pràcticament diari” amb l’organització des de fa tres setmanes per resoldre els dubtes i fer controls.

La Policia Local explica que és la primera vegada que Palafrugell celebra una festa multitudinària com aquesta.


Opinions dels lectors
  1. Jose el 23 de Juny de 2024 a les 16:32

    Si si fen activitats a Palafrugell, ¿privat no? ¿queda molt bé dir això no? que bé.
    Gràcies la veritat, per fer tantes activitats pel poble.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).