Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Policia Local de Palafrugell redueix un home que s’havia atrinxerat en el garatge d’una casa amb diverses armes de foc

Escrit per a 21 de Novembre de 2020

  • Finalment, els Mossos d’Esquadra han intervingut un total de 4 armes llargues, tres pistoles, 8 carregadors i 5 armes blanques de gran dimensions com ara punyals de cacera.

Rafel Corbí (Ràdio Palafrugell)

Armes intervingudes per la Policia avui

La Policia Local de Palafrugell ha pogut reduir  un home de 54 anys amb problemes de salut mental importants que ha tingut un brot psicòtic a casa seva al carrer Sant Isidre aquest matí de dissabte. L’individu, després d’agredir al seu germà s’ha atrinxerat dins del garatge amb un rifle de caça major i diverses armes.

El germà, que és qui ha informat a la Policia Local, ha esmentat que a banda d’aquest rifle de gran calibre també estava en disposició de tres armes semiautomàtiques del calibre 22, tres pistoles de diferents calibres, diversos matxets i punyals de cacera.

Fins al lloc dels fets s’hi ha acostat dues patrulles de la Policia Local, una ambulància medicalitzada del SEM i posteriorment dues dotacions de Mossos d Esquadra.

Els agents han procedit a tallar diversos carrers propers de cara a la seguretat dels propis vianants i s’han posicionat de forma estratègica amb escuts balístics i altres elements seguretat. L’objectiu era evitar que aquesta persona sortís del garatge on s’havia quedat amb les armes i pogués realitzar alguna acció violenta o perillosa.

A les 11:30, aprofitant que ha sortit per veure com estava la situació els agents han procedit a reduir-lo i immobilitzar-lo a fi i efecte de que el metge li pogués subministrar un sedant i preparar el seu trasllat finalment al centre de Santa Caterina a Salt.

Una vegada desallotjat del garatge, efectius de Mossos d’Esquadra han intervingut un total de 4 armes llargues, tres pistoles, 8 carregadors i 5 armes blanques de gran dimensions com ara punyals de cacera. El sargent Joan Roca, de la policia local de Palafrugell, que ha estat al lloc dels fets, ens explica a Ràdio Palafrugell com ha anat aquesta intervenció.

L’alcalde de Palafrugell Josep Piferrer ha enviat aquest comentari a través de la xarxa de Twitter: “Sovint a les xarxes trobes escrits desqualificatius contra la policia local. El que mai surt són les intervencions que eviten mal majors. Avui, la intervenció de la policia local de @ajpalafrugell amb MMEE han evitat una situació molt complicada. Orgullós de la nostra policia” . Aquest són els seus comentaris a la nostra emissora.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *