Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Policia Local de Palafrugell recupera aparells electrònics sostrets de l’interior d’un domicili

Escrit per el 21 de Gener de 2021

  • L’actuació policial, finalitzada amb 5 detinguts, va tenir lloc a Tamariu després de la trucada d’un testimoni.
  • La majoria d’aquests joves son coneguts de fets similars realitzats en anterioritat i són veïns de Palafrugell que actuen a peu.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, entrevista per Rafel Corbí.

El passat diumenge 17 de gener, a 2/4 de 7 de la tarda, la Policia Local de Palafrugell va rebre una trucada: un testimoni informava que havia vist un grup de joves que sortien de l’interior d’un domicili amb diversos objectes sostrets, els quals havien marxat corrents en direcció al càmping Tamariu. Així ens informa dels fets l’Andreu Verdugo, sostcap de la Policia Local de Palafrugell.

En segon lloc, una dotació es va dirigir al lloc del fets a través del camí vell de Tamariu mentre una altra ho feia per l’accés principal. Al cap de pocs minuts, els agents que circulaven pel camí vell van poder localitzar a 5 joves que coincidien amb la descripció. Aquests, al veure als agents, van fugir en totes direccions, endinsant-se al bosc a l’alçada de la Font d’en Cruanyes.

Els agents van fer recerca pel bosc i van localitzar als 5 joves ràpidament. D’aquesta manera es van recuperar els objectes que, posteriorment, va reconèixer el propietari de l’habitatge: Una televisió de 32 polsades i dos ordinadors portàtils.

Els 5 responsables del presumpte robatori van ser detinguts, dels quals 4 eren menors d’edat. La majoria d’aquests joves son coneguts de fets similars realitzats en anterioritat i són veïns de Palafrugell que actuen a peu. Fet que, com comparteix Verdugo a la nostra sintonía, complica l’operació.

La col·laboració ciutadana

D’altra banda, l’Andreu Verdugo aprofita la nostra conversa per ressaltar la importància de la col·laboració ciutadana en aquest tipus d’actuacions.

Per concloure, l’actuació es va realitzar amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra i els joves, un cop detinguts, es van traslladar a La Bisbal d’Empordà.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).